Fight With Fashion UF

Vi är ett UF företag som heter Fight With Fashion. Vi består av fem st 18-åriga tjejer som vill vara med och göra skillnad! Vi säljer kläder med unika tryck där en del av vinsten kommer att gå till cancerfonden. Är du intresserad? Kontakta oss på: [email protected]

NU: Vi Sänker Priset!

Kategori: Allmänt

Från och med nu så sänker vi priset på tröjorna med 100 kr, men självklart går 10% av tröjans kostnad fortfarande till cancerfonden!

Det är nu cirka 5 veckor kvar tills ni kommer att ha möjlighet att ta beställning från oss på fight with fashion!
Lagret börjar sina ur, så är du intresserad av någonting så tipsar vi dig om att höra av dig till oss så fort som möjligt för att vi ska kunna försäkra att just du får den tröjan du söker :)!

Det går bra att maila oss på [email protected] för mer information Eller Gå in på våran facebook sida och skicka ett medelande, där kan du även se hur våra tröjor ser ut!

Kommentarer

  • Evelina - mamma till lille Emil ♥ säger:

    Jag såg på http://systrarnabackstrom.se/ att de har ett paraply jag alltid letat efter (genomskinligt) så jag frågade vart de fått tag på det.

    Fick till svar att, efter att de skrev om erat UF-företag, så hade de fått ett sådant. Tänkte därför höra vart NI fått tag på dom? ;p

    2013-06-25 | 22:50:48
    Bloggadress: http://fevelina.blogg.se

Kommentera inlägget här: